Bruma'da flaş gelişme! İmza an meselesi

Düzenleyen:
Bruma'da flaş gelişme! İmza an meselesi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, Bruma için Alman ekibi RB Leipzig ile 15 milyon euroya anlaşırken, genç yıldız sağlık kontrollerinden geçti.

Uzun süredir Bruma ile ilgilenen RB Leipzig, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya varırken, genç oyuncu sağlık kontrollerinden geçti.

Atiker Konyaspor maçında RB Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick tarafından da izlenen Bruma, sağlık kontrolleri için özel uçakla Almanya'ya gitti. Genç oyuncunun transferinin kontrollerin ardından sonuçlanması bekleniyor.

Galatasaray, RB Leipzig ile 13 milyon euro bonservis bedeline anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takım Bruma'nın sözleşmesine 2 milyon euroluk bonus maddeleri de ekletti. Bruma'nın da RB Leipzig'den senelik 1,8 milyon euro alması bekleniyor.

Bruma, Atiker Konyaspor maçı sonrasında Lukas Podolski ile tribünlere gitmiş ve daha sonra soyunma odasına geçerken tribünlere el sallamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...