Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte şampiyonluk kutlamasındaki feci kazanın görüntüsü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İşte şampiyonluk kutlamasındaki feci kazanın görüntüsü

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında 2 kişinin yaralandığı kaza anı amatör kameralar tarafından kaydedildi.

Beşiktaş’ın galibiyet kutlamaları için kiraladıkları yat ile Kabataş’tan açılan üniversiteden arkadaş 8 taraftar, futbolcuların bulunduğu yata yaklaştıkları sırada, bir taraftar teknesi ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile yere kapaklanan 31 yaşındaki Samet Bakan’ın bacakları kopma noktasında kırıldı. Eşi Kerem Gürel ile kutlamaya katılan 30 yaşındaki Özlem Ger Gürel’in de bacakları kırıldı.

Şoku atlatan taraftarlar, hemen yerdeki ağır yaralı arkadaşlarına yardıma koştu. Kaptan Ortaköy İskelesi’ne yanaştı. Buradan yaralılardan Özlem Ger Gürel Amerikan Hastanesi’ne, Samet Bakan, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar ameliyata alındı.

 Kaza anı ise taraftarların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yaralanan taraftarların bulunduğu yat ile içinde yine taraftarların bulunduğu daha büyük bir teknesinin çarpıştığı görülüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...