Londra'daki saldırıda korkunç detay: Yemek yerken boğazını kestiler

Düzenleyen:
Londra'daki saldırıda korkunç detay: Yemek yerken boğazını kestiler

DÜNYA Haberleri

Erkek arkadaşıyla restoranda yemek yiyen Avustralyalı Candice Hedge'nin Londra’daki saldırıda saldırganlar tarafından boğazı kesildiği ortaya çıktı.

İngiltere'nin başkenti Londra dün gece bıçaklı 3 teröristin saldırısıyla sarsıldı. Saldırganlar önce beyaz bir minibüsle kalabalığın arasına daldı. Önlerine gelen insanı ezip geçti. Ardından araçtan inip, ellerindeki 20 santimetre uzunluğundaki bıçaklarla ortalığı kan gölüne çevirdiler. Korkunç saldırının ardından Londra polisi ellerinde ağır silahlarla bölgede araştırma yapıyor. Saldırıyla ilgisi olduğu düşünülen 12 kişi polis tarafından yerde kelepçelenerek gözaltına alındı.

Londra'daki saldırıda korkunç detay: Yemek yerken boğazını kestiler

SAHTE İNTİHAR YELEKLERİ GİYİYORLARDI

Polisin vurarak etkisiz hale getirdiği 3 saldırgana ait görüntüler geldi. Fotoğraflarda saldırganlar cansız bir şekilde yatıyor. Görüntülerde adamlardan birinin Arsenal futbol takımına ait bir forma giydiği dikkat çekti. Ayrıca saldırganların sahte olduğu belirlenen 'intihar yelekleri' giydikleri belirlendi.

Londra'daki saldırıda korkunç detay: Yemek yerken boğazını kestiler

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Korkunç saldırının ardından Londra polisi ellerinde ağır silahlarla bölgede bu sabah itibariyle araştırma yapıyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin yanı sıra polis çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saldırıyla ilgisi olduğu düşünülen 12 kişi polis tarafından yerde kelepçelenerek gözaltına alındı.

GÖRGÜ TANIKLARI DEHŞETİ ANLATTI

Saldırı anında henüz olanlardan habersiz Alev Shellum isimli bir adam BBC'ye şunları anlattı:
"Otuduğumuz bara bir kadın gelip yardım istedi. Boğazı ciddi şekilde kanıyordu, kesilmiş gibi görünüyordu. Kanı durduracak birilerini aradık, ardından bar kapandı. Barın önünde acil yardım görevlileri vardı, bir kişiye kalp masajı yapıyorlardı. Silahlı polisler eşliğinde bizi bölgeden çıkarıp koşarak uzaklaştırdılar"

Gerard Vowis isimli bir başka görgü tanığı da "O sırada bir barda şampiyonlar ligi maçını izliyordum. Bir kadının üç kişi tarafından bıçaklandığını gördüm. Saldırganları durdurabilmek için onlara sandalye, bardak ve şişe fırlattım. Bana doğru gelip bıçaklamak istediler. Herkesi bıçaklıyorlardı" dedi.

Londra'daki saldırıda korkunç detay: Yemek yerken boğazını kestiler

GENÇ KADINI BOĞAZINDAN BIÇAKLADILAR

Saldırı sırasında Avustralyalı 31 yaşındaki Candice Hedge erkek arkadaşıyla bir restoranda yemek yiyordu. Saldrıganlar 20 sanitimetrelik bıçağı kadının boğazına dayayıp kestiler. Şans eseri bıçak kadının atardamarını sıyırdı. Hastanede tedavi altına alınan Avustralyalı genç kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...