DEAŞ katliam yaptı: Polis ve askerler öldü

Düzenleyen:
DEAŞ katliam yaptı: Polis ve askerler öldü

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü DEAŞ'ın Musul’da bomba yüklü araçlarla düzenlediği intihar saldırılarında, güvenlik güçlerine mensup 32 kişi öldü.

Irak İçişleri Bakanlığına bağlı Çevik Kuvvetler'de görevli albay Ali Kerbelayi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Musul'un batı yakasındaki Şifa Mahallesi'nde askerlerin konuşlandığı bölgeye DEAŞ'ın bomba yüklü üç araçla intihar saldırısı gerçekleştirdiğini, olayda 12 askerin öldüğünü, 4 askerin yaralandığını belirtti.

EZ-ZENCELİ MAHALLESİ'NDE SALDIRI: 13 ÖLÜ

DEAŞ'ın Musul'un batı yakasındaki Ez-Zenceli Mahallesi'nde polis ekiplerine beş bombalı araçla saldırdığını kaydeden Kerbelayi, saldırıda 13 polisin hayatını kaybettiğini, 2 polisin yaralandığını aktardı.

BAB SİNCAR'DA SALDIRI: 7 ÖLÜ

Iraklı albay ayrıca DEAŞ'ın çatışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği bir başka mahalle olan Bab Sincar'da da yine aynı taktikle polis güçlerine saldırdığını ve buradaki saldırıda da 7 askerin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...