Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıç: Hainlik edenler Türk adaletinin önünde hesap verecektir

Düzenleyen:
Kılıç: Hainlik edenler Türk adaletinin önünde hesap verecektir

GÜNDEM Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, "Artık 15 Temmuz ile ilgili dava süreci başlamış durumda ve devam ediyor. Sabırlı olacağız, adil olacağız ama acımayacağız. Hainlik edenler, Türk adaletinin önünde hesap verecektir." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Artık 15 Temmuz ile ilgili dava süreci başlamış durumda ve devam ediyor. Zaman zaman sabır noktasında denenen bir süreçten geçiliyor. Şehit yakınları, gazilerimiz ve hepimizin de ciddi anlamda içerisini buran, geren açıklamalar olabiliyor. Sabırlı olacağız, adil olacağız ama acımayacağız. Hainlik edenler, Türk adaletinin önünde hesap verecektir." dedi.Bakan Kılıç, Bilecik Valiliğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Çanakkale, Dumlupınar, Sarıkamış gibi tarihi bölgeleri gençlerin görmeleri ziyarette bulunmaları konusunda öncülük ettiklerini belirterek, gelecek yıl itibarıyla Bilecik ve Söğüt'ün de projeler içinde değerlendirilerek, kültür ve turizm anlamında daha çok destekleneceğini ifade etti."Bilecik ve Söğüt'ün bizim medeniyetimizde ayrı bir yeri ve önemi var. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşuna giden yolda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda önemli rol oynayan topraklar. Ertuğrul Gazi'nin Şeyh Edebali'nin yetiştiği bir coğrafyamız." diyen Kılıç, bu toprakların kıymetinin bilinmesi gerektiğini kaydetti.Kılıç, bakanlık olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu haricinde son dönemde Bilecik'e 27 milyon lira yatırım yaptıklarını aktararak, "Bu ciddi bir rakam. Bugün Söğüt Stadyumu alanını gezdik. İnşallah sizlerin de katkısıyla Söğüt Şenliklerini önümüzdeki sene üstü kapalı bir statta gerçekleştireceğiz. Böylelikle alan içindeki kutlamalar daha şenlikli bir hale gelecek." diye konuştu.

"Sabırlı olacağız, adil olacağız ama acımayacağız"

Bakan Kılıç, FETÖ/PDY oluşumunun halk ve devletin birlikte el ele vererek, bertaraf edilmesi için mücadele verildiğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Bugün bir şehidimizin babaevini ziyaret ettik. 15 Temmuz gecesi ülkemizi karanlığa gömmeye çalışan hain FETÖ terör örgütünün başını çektiği darbecilerin ortaya koymuş oldukları o ihanetin bertaraf edilmesinde milletimizin katkısı çok büyük. Cumhurbaşkanımızın çağrısına cevap vererek, meydanlara inen ve şehit olan emniyet personellerimiz, vatandaşlarımızın fedakarlığıyla bu noktaya gelindi. Artık 15 Temmuz ile ilgili dava süreci başlamış durumda ve devam ediyor. Zaman zaman sabır noktasında denenen bir süreçten geçiliyor. Şehit yakınları, gazilerimiz ve hepimizin de ciddi anlamda içerisini buran, geren açıklamalar olabiliyor. Sabırlı olacağız, adil olacağız ama acımayacağız. Hainlik edenler, Türk adaletinin önünde hesap verecektir."

Konuşmanın ardından Vali Süleyman Elban, Bakan Kılıç'a Ertuğrul Gazi börkü ve Kayı bayrağı hediye etti.Öte yandan Kılıç, valilik ziyareti öncesi spor salonunda incelemelerde bulundu.Kendi fotoğrafının bulunduğu ve "Tüm sporculara ve antrenörlere başarılar dileriz." yazılı afiş, valilik, belediye ve il müdürlüğüne ait posterleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'a gösteren Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin salona asılmasını istedi.İl Müdürü Yıldız da hemen bu eksikliğin giderileceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...