Galatasaray gözünü Belhanda'ya dikti

Galatasaray gözünü Belhanda'ya dikti

SPOR Haberleri

Galatasaray'da transfer çalışmaları hızla sürerken sportif direktör Cenk Ergün, Belhanda için Fas'a çıkarma yaptı.

Galatasaray, bir taşla iki kuş vuruyor. Bruma'yı 12 milyon 500 bin Euro karşılığı RB Leipzig'e satan Cimbom, Portekizli yıldız ile aynı özelliklere sahip bir başka yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor: Younes Belhanda... Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Nice forması giyen ve bonservisi Ukrayna'nın Dinamo Kiev kulübünde bulunan Belhanda için sportif direktör Cenk Ergün, dün Fas'a çıkarma yaptı. Fas Milli Takımı ile Marekeş'te kampta bulunan Belhanda ile pazarlık masasına oturan Ergün, her konuda anlaşma sağladı. Dinamo Kiev ile pazarlıklar bittiği an transfer duyurulacak. Belhanda, Nice formasıyla geçen sezon 31 maçta oynadı, 3 gol atıp, 6 asist yaptı.

SİNAN GÜMÜŞ'E TEKLİF YAĞIYOR
Galatasaray'da yeni sezon planlaması ise tüm hızıyla sürüyor... Son üç haftada 5 gol atan Sinan Gümüş'e Benfica, Freiburg, Malaga ve Atalanta talip oldu. Yönetim, golcü futbolcunun menajeri Ersin Akan'a, "Takımda kalmasını istiyoruz" mesajını iletti. Ancak her ihtimale karşı Sinan için 5 milyon Euro bonservis belirlendi. Carole için de gelecek tekliflere göre karara varılacak. Takımın en yaşlı isimleri Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta'nın akıbeti belirsizliğini korurken, İgor Tudor'un iki ismin üstünü çizdiği belirtiliyor.

GALATASARAY'DA SON DURUM

KİMLER KALIYOR?
Muslera, Cenk Gönen, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Linnes, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok

KİMLER GİDİYOR?
Podolski, Chedjou, Josue, Bruma

KİMLER KULÜP ARIYOR?
De Jong, Cavanda, Koray Günter

KİMLER BELİRSİZ?
Sneijder, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Sinan Gümüş, Carole

KİMLER GERİ DÖNÜYOR?
Donk, Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Salih Dursun

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...