Eskiye dönüş

Düzenleyen:
Eskiye dönüş

MAGAZİN Haberleri

Türk Malı dizisinden sonra Çocuklar Duymasın ve Mahallenin Muhtarları da seyirciyle buluşuyor

Eski komedi dizileri yeniden hayat buluyor ve bir bir ekrana dönüyor. Türk Malı dizisi ile başlayan bu furyaya Çocuklar Duymasın ve Mahallenin Mutarları dizisi de eklendi. İlk defa 2002’de TGRT’de yayınlanan ve ardından atv, Star TV ve FOX’ta ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisi, yeni konseptiyle bu sefer Kanal D’de yayınlanacak. Yapımcılığını Mint Yapım - Birol Güven’in üstlendiği dizinin kadrosuda Meltem rolüne hayat veren Pınar Altuğ ve Taş Fırın Halûk karakteriyle fenomenleşen Tamer Karadağlı’nın yanı sıra Havuç’u oynayan Furkan Kızılay’ın yer alacağı kesinleşti. Dizi ağustosta ekranda olacak. Bir döneme damga vuran Mahallenin Muhtarları’nın yeniden çekileceği iddia edildi. Dizide baş karakterler Temel’i canlandıran Erkan Can ile Şirin’i oynayan Esra Akkaya’nın olması bekleniyor.

 

TÜRK MALI ZİRVEDE

∂ 7 yıl aradan sonra 28 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekrana gelen Türk Malı dizisi, seyirciyi kendisine çekmesini bildi. Başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer’in bulunduğu dizi, ilk bölümde reyting sıralamasında birinci oldu. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...