Gel gör beni aşk n’eyledi

Düzenleyen:
Gel gör beni aşk n’eyledi

YAŞAM Haberleri

Ölen eşinin cebinde kendisi için yazılmış şiir bulan Halime Kocaaslan, kursa gidip okumayı sökünce aşk dolu satırlarla karşılaştı.

Gaziantep’te rahatsızlanarak 2 sene önce hayatını kaybeden Abdurrahman Kocaaslan’ın gelini, ceketinin cebinde kayınvalidesi için yazılmış bir şiir buldu. Şiiri bizzat okumak isteyen 72 yaşındaki Halime Kocaaslan, bunun için Şehitkamil Halk Eğitim Merkezinde okuma yazma kursuna başladı. Hedefini 40 günde gerçekleştirmeyi başaran Kocaaslan, eşinin duygu dolu ifadelerini bizzat okuyabilmenin mutluluğunu yaşadı. Eşinin hatırasını yanından ayırmayan 6 çocuk annesi Halime Kocaaslan “Şiirden haberim yoktu. Ne zaman yazmış bilmiyoruz. Okuduğumda çok ağladım” diye konuştu. Eşiyle küçük yaşlarda evlendiklerini söyleyen Kocaaslan, şöyle konuştu: Kurstaki hocaya ‘En kısa zamanda bana okuma yazma öğret, benim bu şiiri okuyabilmem lazım’ dedim. Şiiri her okuduğumda onunla konuşmuş gibi hissediyorum. Bir an bile yanımdan ayırmıyorum. 

Gel gör beni aşk n’eyledi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...