Bu yaz saçlar gökkuşağı gibi

Düzenleyen:
Bu yaz saçlar gökkuşağı gibi

YAŞAM Haberleri

Bu yıl tepeden tırnağa her yer rengârenk...

Canan Eraslan

Bu yıl tepeden tırnağa her yer rengârenk... Gömlekler, elbiseler ve hatta ayakkabılar. Her yerde renk, her yerde çiçek, böcek... Kadın-erkek de fark etmiyor... Renkler kıyafette kalsaydı iyiydi ama değil... Bu yılın modası, saçlara da gökkuşağının renklerini konduruyor. Evet, sayısız zararı ilinen kimyasallarla açılan saçlara uygulanan bu renkler moda. Elbette moda diye herkesin saçını yeşil, mavi, pembe, mor boyatmasını beklemiyoruz ama böyle rengarenk saçlara rastlamıyor da değiliz. Kuaförler, renklerin yanı sıra örgülerin de bu yıl çok revaçta olduğunu söylüyor.
RENKLERİ TAKIP ÇIKARIN
Kuaförler, saça ve dolayısıyla cilde büyük zarar veren uygulamalarından kaçınsa da, direnmeleri bir yere kadar. Sonuçta müşteri istiyor. Fakat özellikle gençlere tavsiyeleri var: Renkli saç istiyorsanız, çıt çıt ya da takma örgü uygulamalarla bu trende dahil olabilirsiniz. Böylece gün ve yerine göre farklı olma fırsatı yakalarsınız...

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...