Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

27 bine de var 36 milyona da

Düzenleyen:
27 bine de var 36 milyona da

Ekonomi Haberleri

Bodrum’da düzenlenecek Yacht Show Eurasia’da, 180 tekne suda satışa sunuluyor. Her bütçeye uygun tekne mevcut. 20 bin ziyaretçi bekleniyor.

İkinci el teknelerin ve denize inmeye hazır sıfır stok teknelerin görücüye çıktığı Yacht Show Eurasia, 14 Haziran’da Bodrum Palmarina’da yapılacak. 180 teknenin satışa sunulduğu Yacht Show Eurasia’da; Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai gibi Orta Doğu ülkelerinden yoğun ziyaretçi talebi bekleniyor. Ayrıca İngiltere, Rusya, Azerbaycan gibi ülkelerden, özellikle ikinci el tekneler için alıcıların geleceği belirtiliyor. Yacht Show Eurasia’da, boyutları 3 metre ile 45 metre arasında değişen, toplam değeri 340 milyon TL’yi bulan tekne satışa sunulacak. 27 bin TL’den başlayan teknelerin fiyatı, 9 milyon avroya (36 milyon TL) kadar gidiyor. En pahalı tekne ise “Zanziba” isimli ultra lüks yelkenli...  Yerli üretim olan Zanziba, şimdiden randevu talebiyle de fuarın gözdesi oldu. Yacht Show Eurasia Fuarlar Direktörü Dilek Karaduman “Sezon başında tekne sahibi olmak isteyen deniz tutkunları, teknesini yenilemek isteyenler ve bütçesine uygun bir tekne almak isteyenler için Yacht Show Eurasia, sabırsızlıkla beklenen bir fuar. 5 bin civarında yabancı ziyaretçi ile 15 bin yerli ziyaretçi bekilyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...