Bayram tatilinde adalara kaçıyoruz

Düzenleyen:
Bayram tatilinde adalara kaçıyoruz

Ekonomi Haberleri

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa ağırlıklı olmak üzere ülkenin dört bir yanından turisti ağırlayan Kuzey Ege’deki Cunda, Bozcaada ve Gökçeada ile Marmara Denizi’nin gözdesi Avşa Adası’ndaki tesisler, Ramazan Bayramı tatilinden oldukça umutlu.

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa ağırlıklı olmak üzere ülkenin dört bir yanından turisti ağırlayan Kuzey Ege’deki Cunda, Bozcaada ve Gökçeada ile Marmara Denizi’nin gözdesi Avşa Adası’ndaki tesisler, Ramazan Bayramı tatilinden oldukça umutlu. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Bayram tatili için otel ve ev pansiyonlarındaki rezervasyonlarımız, haftalar öncesinden yapıldı. Yüzde 100 dolulukla geçecek bir bayram tatili bekliyoruz” dedi. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin de, “Bu yıl, geçen senelere göre daha hareketli ve dolu olarak geçecek diye bekliyoruz. Çoğu işletmede bayram için doluluk oranı bayağı yükselmiş” diye konuştu. Ayvalık Turizm Derneği Başkanı Ümit Özgültekin ise, vatandaşların bayram için yerini, 19 Mayıs’taki tatilde ayırttığını söyledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...