Üretilen en pahalı Rolls-Royce

Düzenleyen:
Üretilen en pahalı Rolls-Royce

T-Otomobil Haberleri

1920 ve 1930’larda özel siparişle üretilen Rolls-Royce modellerinden ilham alan 103EX Vision, otomobil gündeminin en çok konuşulan modeller arasında yer alıyor.

1920 ve 1930’larda özel siparişle üretilen Rolls-Royce modellerinden ilham alan 103EX Vision, otomobil gündeminin en çok konuşulan modeller arasında yer alıyor. Coupe olarak karşımıza çıkan 103EX Vision, sadece iki kişilik oturma kapasitesine sahip. Ön kaputtan arka tampona kadar neredeyse 180 derecelik cam tavana sahip araçta, eğimli arka kısmında yarış teknelerinden ilham alınmış. Tüm R-R modelleri arasında en sade iç tasarıma sahip otomobilin orta konsolu macassar ahşabı ile kaplanmış ve el yapımı titanyum bir saate ev sahipliği yapıyor. Şirketin CEO’su “10 milyon paunt” fiyat söylentileri için “spekülasyon” dese de, fiyat vermeden “oldukça pahalı” olduğunu itiraf ediyor ve “muhtemelen şimdiye kadar üretilen en pahalı RR” ifadelerini kullanıyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...