Çevre için 1,7 milyon avro

Düzenleyen:
Çevre için 1,7 milyon avro

T-Otomobil Haberleri

1967 yılında Otomarsan ismiyle kurulan ve bu yıl 1 milyar avroyu aşan yatırımıyla Türkiye’nin en büyük yabancı sermayeli şirketleri arasındaki Mercedes-Benz Türk, Aksaray Kamyon Fabrikası ve Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda toplam 1,7 milyon avro yatırımla “Çevre Yönetim Sistemi” kurdu.

1967 yılında Otomarsan ismiyle kurulan ve bu yıl 1 milyar avroyu aşan yatırımıyla Türkiye’nin en büyük yabancı sermayeli şirketleri arasındaki Mercedes-Benz Türk, Aksaray Kamyon Fabrikası ve Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda toplam 1,7 milyon avro yatırımla “Çevre Yönetim Sistemi” kurdu. Çevresel etkilerin kaynağından azaltılması vizyonu ile çalışan üretici, geliştirdiği ‘Atık Yönetimi’ sayesinde fabrikalarından çıkan atık maddeleri “tehlikeli” ve “tehlikesiz” olarak ayırarak bertaraf edilmesi için gönderiyor. Bu sayede geri dönüşüme uygun atıklar tabiata zarar vermeden kullanılırken çevre için zararlı bütün atıklar yüksek standartlarla nötralize ediliyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...