Belhanda bombası

Düzenleyen:
Belhanda bombası

SPOR Haberleri

Bruma’yı Leipzig’e veren sarı-kırmızılı takım Bafetimbi Gomis’te sona yaklaştı, sürpriz şekilde Younes Belhanda’yla da anlaştı

Sezonun bitmesine yakın Dursun Özbek’in takımı futbolcu düzeninden çıkarmaya karar vermesi ve Igor Tudor’un yaptığı saha içi uygulamalar G.Saray’ın önümüzdeki sezon çok farklı bir takım olacağının sinyallerini vermişti zaten. Hırvat çalıştırıcı takımda büyük değişikler olacağını ve çok farklı bir G.Saray izlettireceklerini taraftarına müjdelemişti. Cenk Ergün’ün futbolun patronu olmasıyla birlikte henüz sezon bitmeden başlayan arayışlar meyve vermeye başladı. Öyle ki önemli isimlerin transferi birbiri ardına geliyor. Bruma’yı yüksek fiyata Leipzig’e veren sarı-kırmızılı yönetim Bafetimbi Gomis’te sona yaklaşmışken sürpriz şekilde bir başka yıldız bombası daha patlamak üzere: Younes Belhanda...
Gomis’in menajeri geliyor 
Geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Nice kulübünde geçiren ve bonservisi Ukrayna’nın Dinamo Kiev kulübünde bulunan Younes Belhanda için Sportif Direktör Cenk Ergün Fas’a gitti. Sabah saatlerinde Casablanca, ardından Marakesh’e geçen Cenk Ergün, burada Fas Milli Takımı’nda bulunan 27 yaşındaki futbolcuyla masaya oturdu. Belhanda ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtilirken, sarı-kırmızılı yönetimin Dinamo Kiev ile de görüşmelere başlaması bekleniyor. Galatasaray Yönetimi, Belhanda’nın yanı sıra Bafetimbi Gomis konusundaki görüşmelerini sürdürüyor. Gomis’in menajeri Ettienne Mendy, hafta içinde İstanbul’a gelerek transferle ilgili son pazarlıklarda bulunacak.

Değişik bir 10 numara 

∂ 6.5 yıllık profesyonel. 
∂ 10 numara ama ofansif kanat da oynayabiliyor. 10 numaraya göre çok hızlı bir futbolcu, kanat oyuncuları kadar hızlı denebilir. Ayağı çok düzgün, isabetli pasları üst düzeyde. Defansif yönü de kuvvetli. Savunmaya yardım eden ender 10 numaralardan. Frikikleri de çok iyi kullanıyor. 
∂ 2009-2013 Montpellier, 2013-2016 Dinamo Kiev, 2016 yılında Schalke 04 (kiralık), ardından tekrar Dinamo Kiev ve en son Nice’te kiralık olarak forma giydi. 
∂ Fransa Ligi’nde toplam 31 maç oynadı, 2542 dakika sahada kaldı. 3 golü 7 asisti bulunan Belhanda’nın, kaleyi bulan şut sayısı ise 12. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...