Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman: Aboubakar zor

Düzenleyen:
Fikret Orman: Aboubakar zor

SPOR Haberleri

Orman “Transfer, eldeki bazı oyuncuların durumuna bağlı. Aboubakar görüşmeleri istediğimiz kıvamda gitmiyor ama alternatiflerimiz var” derken Şenol Güneş olmazsa olmazını bir kere daha söyledi: “STOPER”

Şampiyon Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktörü Şenol Güneş canlı yayında buluştu... Güneş, yayıncı kuruluş beIN Sports’un özel yayınındaydı. Vodafone Park’ta stadın içinde gerçekleşen röportaj sırasında Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi yayına katıldı. Üçlü arasında samimi ve transfere yönelik diyaloglar vardı. 

Bana abi deme 
Güneş, kendisine “Abi” diye hitap eden Başkan Fikret Orman’a “Abi deme yanlış anlaşılıyor” diye takılırken aralarındaki bağın gönül bağı olduğu bir defa daha dile getirildi. Yeni sezona yönelik planlamayla ilgili yapılan ortak değerlendirmede ise kalitenin yükseltilmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Şenol Güneş, bir basamak daha çıkmak için iki misli çalışmaları gerektiğini ve ikinci planda transferin şart olduğunu söyledi.
Bazı bölgeler zengin
Şenol Güneş, Başkan’la yaptığı ön görüşmede yeni sezona yönelik kadro planlamasında olmazsa olmazını stoper diye açıkladığını vurgularken söz Başkan Fikret Orman’daydı. Daha önce transfer konusunda 3 oyuncu alacaklarını ifade eden Orman sayının eldekilerin durumuna göre değişebileceği sinyalini verdi. 


İstediğimiz gibi gitmiyor
Orman “Mesela Aboubakar’ın durumu var. Görüşmelerimiz devam ediyor ve şu anda açıkcası istediğimiz kıvamda gitmiyor” ifadesini kullandı. Orman, kale, kanatlar ve orta sahada zenginlik yaşadıklarını ifade ederken kanatlara bir de Gökhan Töre’nin ekleneceğini söyledi. Şenol Güneş ise Töre konusunda “Bireysel olarak çalışıyor. Durumuna bakacağız” diye konuştu.
Çebi ara bulucu!
Sıcak ve samimi röportajda dikkat çekici ve espriyle karışık dillendirilen bir durum da vardı. Genelde ön plana çıkmayı sevmeyen 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, problem olduğunda aralarında halledeceklerini söyledi. Güneş ile daha bir samimi olan Çebi, tecrübeli hocanın “Ben de genç ve çalışma için istekliyim ama ikisi de (Orman ve Çebi) benden genç” sözlerine “İlk defa benden övgüyle bahsetti” takılmasını yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...