Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Transfer dersi...

Düzenleyen:
Transfer dersi...

SPOR Haberleri

“Talisca ve Aboubakar’ın kiralık olması doğru değil. Ama diğer türlü de alamıyorsun. Aboubakar’ı oynatıyorsun gidiyor. Cenk’i kaybettiğinde ise kulüp de kaybediyor”

Futbolcu kazanımında tam bir öğretmen olan ve örnek gösterilen Teknik Direktör Şenol Güneş, transfer sistemiyle ilgili bir vurgulamada bulundu... Güneş, problemli olan bir durumun verimli hale geldiğini detaylarıyla anlatarak “Bardağın dolu ya da boş tarafından baktığın önemli. Talisca ve Aboubakar’ın kiralık olması doğru değil. Ama diğer türlü alamıyorsun. O gün öyle gerekiyordu. Takımları bıraktı, iki tane genç oyuncu aldın. Burada kötü oynasa gidecek. Onlara verilen para zarar değil mi? Aboubakar devamlı oynasa Cenk oynamasa bu defa onu kaybedeceksin. Aslında çok problem vardı. Şimdi Aboubakar beni isteyen var dese gidecek. Diğer taraftan Cenk’i kaybettiğinde kulübün ekonomisini kaybediyorsun. Geçici oyuncu oynatıyorsun sonra gidiyor.  bunları iyi analiz etmek gerekir. Beşiktaş’ın transfer bakımından problemleri var. Geçen sene de vardı. 1-2 oyuncu verilir, yeni oyuncular alınabilir. Oynayan oyuncu tutulur, oynamayan gönderilir” dedi.
Alay ediyormuş gibi oldu
Sezonun genel değerlendirmesinde yanlış anlaşılmaktan da dert yanan Güneş bunu Ümit Özat örneğiyle anlattı: “Ümit Özat maçtan önce benim elimi öptü, ben de öptürmemeye çalıştım. Hocasıyım, saygı göstermeye çalıştı. Maçta üstüme doğru gelince çekindim. Maç bitinci ‘öyle geldi ki fiziğiyle korktum, herhâlde elimi öpmeye geldi’ dedim. Ama öyle bir şey yapıldı ki sanki alay ediyormuşum gibi oldu. O da genç, direkt öyle algıladı.”

Satış pazarlığı
Bir süredir basında çatışma yaşadıkları belirtilen konuya açıklık getirmek isteyen Şenol Güneş bunu bir örnekle belgeledi! Çatışmanın fikirsel olabileceğini ve bunun da gayet normal olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam “Başkanım Barcelona, Cenk için 20-30 milyon veriyor, satar mısın” diye sordu. Başkan Fikret Orman da “Satarım” dedi. Güneş ise “Ben satmam başkanım” görüşünü dile getirdi. Ama Güneş her zamanki gibi kendisinin düşüncesini ve fikirlerini dile getirip öneri sunduğunu ama nihai kararın başkan ve yönetimde olduğuna bir defa daha işaret etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...