Makedonya idmanı

Düzenleyen:
Makedonya idmanı

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlılar Dünya Kupası elemelerindeki Kosova maçı öncesi hazırlık maçında ter dökecek

Süper Lig’de şampiyon belli oldu ve sezon sona erdi ama futbol heyecanı devam ediyor. A Millî Takımımız Dünya Kupası elemelerinde Kosova ile oynayacağı maç öncesi Makedonya ile deplasmanda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Fatih Terim’in öğrencileri mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılarak Kosova maçına moralli çıkmak istiyor. Ay-yıldızlı ekibimiz Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda 8 puanla 4. sırada bulunuyor. Makedonya’nın Başkenti Üsküp’teki II. Filip Arena’da yapılacak müsabaka 20.45’te başlayacak ve TV 8’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Bulgaristan Futbol Federasyonu’ndan hakem Stanislav Todorov yönetecek. 

Tek yenilgimiz var
∂ Millî Takım, bugün hazırlık maçında karşılaşacağı Makedonya ile 8. defa rakip olacak. Daha önce 4’ü resmî 3’ü özel 7 maçta Türkiye ile Makedonya karşı karşıya geldi. Millîler 5 galibiyet alırken bir eleme maçında berabere kaldı, bir özel maçı ise kaybetti. 
Burak efsane olacak
∂ Millî takımın golcü futbolcularından Burak Yılmaz, Makedonya maçında adını efsaneler arasına yazdırmaya çalışacak. Faal futbolcular arasında millî takımda 22 golle en skorer oyuncu olan Burak, bir gol atarsa Tuncay Şanlı’yı geçip en golcü ikinci isim olacak. 
Emre Mor oynamıyor
∂ A Milli Takım’da Emre Mor’un solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle bugünkü Makedonya karşılaşmasında yer alamayacağı bildirildi. F.Bahçeli Şener Özbayraklı da uyluk arka grup adalesindeki sakatlığın idmanda nüksetmesi üzerine kadrodan çıkarıldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...