Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'dan kim elendi? | Survivor'da Adaya kim veda etti?

Düzenleyen:
Survivor'dan kim elendi? | Survivor'da Adaya kim veda etti?

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da kim elendi, survivor kim gitti? Survivor'da dün gece en önemli dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllülerin eşit galip geldiği oyunda Gökhan, İlhan, Adem ve Elif'in adı çıktı. Merakla beklenen sonuçlar açıklandı ve adaya veda eden isim Gönüllüler takımından Gökhan oldu

Survivor'da kim elendi, survivor kim gitti? Survivor'da elenen isim belli oldu. Hızlandırılmış tura geçen Survivor 2017'de artık sms oyları belli. Bu hafta dört isim birden eleme potasındaydı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının eleme potasında olduğu Survivor 2017'de elenen isim dün akşam belli oldu.

SURVİVOR 2017'DE KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk oyunu kaybeden Gönüllüler aralarından bir ismi daha potaya çıkarmamak için mücadele verdi ve Ünlüler'i mağlup etmeyi başardı. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Sabriye kazandı ve dokunulmazlık ödülüne sahip oldu. Sonuçta Elif, Gökhan, Adem ve İlhan SMS oylamasına kaldı. Survivor'dan elenecek ismi ise halk oylaması tayin etti. SMS sıralamasında en düşük oyu alan Gökhan, Survivor'a veda eden isim oldu.

Gökhan, Elif'e itiraf etti! "Sabahtan beri hissediyordum"

Gökhan, takım arkadaşı Elif ile vedalaşırken eleneceğini hissettiğini ancak kendisine söyleyemediğini dile getirdi.

Acun Ilıcalı konseyde önemli açıklamalarda bulundu! Oyun formatı...

Acun Ilıcalı ada konseyinde oyunların tek tur halinde oynanacağını ve 10 olanın kazanacağını açıkladı.

Ada konseyinde Gönüllüler itirafı! "Tahmin edilmeyen dörtlü..."

Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımının kalan son 4 yarışmacısı hakkında 'tahmin edilmeyen dörtlü' şeklinde değerlendirdi ve yarışmacıların fikrini aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...