Manavgat'ta uyuşturucu baskını

Düzenleyen:
Manavgat'ta uyuşturucu baskını

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde turistlere uyuşturucu madde sattığı belirlenen şüphelinin evine yapılan baskında imalathane ortaya çıkarıldı ve 100 bin liralık uyuşturucu madde ele geçirildi.

Manavgat'ın Side, Ilıca, Çolaklı gibi turizm merkezlerinde yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu satışı yapıldığı istihbaratı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından araştırma başlatıldı. Daha önceden turistlere yönelik uyuşturucu sattığı tespit edilen S.Ö. jandarma tarafından takibe alındı. Şüphelinin uyuşturucu satışı yaptığı yönünde deliller elde edilmesi üzerine cumhuriyet savcılığı tarafından ikametinde arama kararı çıkarıldı.

ÖZEL LABORATUVAR BULUNDU

Dün şüphelinin evine yapılan baskında uyuşturucu imal edebilmek için sera şeklinde kurulmuş ve içine, dışına yerleştirilmiş elektronik aksamlar, ampuller, havalandırma ve aydınlatma cihazları, ısı ölçer termostatların bulunduğu laboratuvar ortaya çıkarıldı. Laboratuvarda uyuşturucu elde edilecek bitki ve tohumları ile sera için kullanılmaya hazır toprak ve saksılar da bulundu.

3 KİLOGRAM SKUNK

Şüpheli S.Ö.'nün evinde yapılan detaylı aramada kenevirin laboratuvar ortamında hibritlenmesi sonucu geliştirilen ve piyasa değeri 100 bin lira olan 3 kilogram skunk, uyuşturucu madde satışında kullanılan 3 hassas terazi, 150 adet 9 milimetre çapında tabanca mermisi ve şüphelinin üst aramasında uyuşturucu satışından kazanıldığı değerlendirilen 2 bin 400 Euro, 160 dolar, 1100 İsviçre Frangı ve 425 lira nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.Ö. ile yabancı uyruklu eşi M.P.Ö. jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...