Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yine Sinan Özkan, yine son penaltı, yine Yılmaz Vural!

Düzenleyen:
Yine Sinan Özkan, yine son penaltı, yine Yılmaz Vural!

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig Play-Off Finali'nde Göztepe ile Eskişehirspor karşılaştı. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmayı penaltı atışları sonunda 3-2 kazanan Göztepe, 14 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

Penaltı atışlarında Eskişehirspor'da Erkan Zengin, Bruno penaltı atışlarını gole çevirirken, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur İnceman ve Semih Şentürk penaltı atışını değerlendiremedi. 

Göztepe'de ise Jahovic, Umut Nayir, Sinan Özkan golü kaydederken, Sandro ve Murat Akın penaltı atışından yararlanamadı.

Penaltı atışları, çok ilginç bir hikayeye de sahne oldu.

Göztepe'yi Spor Toto Süper Lig'e çıkaran penaltıyı atan Sinan Özkan, geçtiğimiz sezon da Aytemiz Alanyaspor forması giyerken aynı mutluluğu yaşamıştı. 

Sinan Özkan, Konya'da oynanan TFF 1. Lig Finali'nde Adana Demirspor'a penaltı atışları sonunda üstünlük sağlayan Aytemiz Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselişini ilan eden penaltıyı gole çevirmişti.

Sinan Özkan'ın o penaltısının, söz konusu finalde Adana Demirspor'un başında olan ancak şimdi Göztepe'de birlikte sevinç yaşadığı Yılmaz Vural'ı yıkmış olması da geceye dair çarpıcı bir detaydı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...