Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Seki tahliye oluyor | Deniz Seki haberleri

Düzenleyen:
Deniz Seki tahliye oluyor | Deniz Seki haberleri

MAGAZİN Haberleri

Deniz Seki tahliye oluyor... Uyuşturucu temin etmek' suçundan tutuklanan ve 2.5 senedir cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki tahliye oluyor...

Son dakika! Deniz Seki tahliye oluyor... 2.5 yıldır uyuşturucu temin etmek suçundan cezaevinde bulunan Deniz Seki bugün özgürlüğüne kavuşuyor. Seki kısa bir süre sonra tahliye olacak, evrakları bekleniyor...

Üç yıla yakın süredir cezaevinde olan Deniz Seki, bugünün en çok konuşulan isimlerinden oldu.Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Esenyurt’ta saklandığı evde gözaltına alınıp Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Deniz Seki bugün tahliye olacak. Ünlü sanatçının özgürlüğüne kavuşmasını bekleyen sanatçı dostları ve sevenleri sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayınlıyor 

Bakırköy Cezaevi'nin önünde birçok canlı yayın aracı ve medya mensubu bekliyor. Bekleyenler arasında Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman da bulunuyor. Seki'nin hayranları da cezaevi önüne geldiler. 

Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, şarkıcının özel eşyasını kolilerle cezaevinden dışarı çıkardı.

Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, tahliye için adliyeden gelecek evrakları beklediklerini açıkladı.

EVRAKLAR BEKLENİYOR

Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, tahliye için adliyeden gelecek evrakları beklediklerini açıkladı.

Son dakika: Deniz Seki tahliye oluyor

PANKART AÇIP ŞARKILARINI SÖYLÜYORLAR

Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevi önünde beklemeye başladı. Pankart açan Seki hayranları şarkıları söyleyerek bekleyişini sürdürüyor. 

2014 yılından bu yana kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı cezaevi’nden çıkan ünlü şarkıcı, 2 gün sonra basın toplantısı düzenleyecek. Seki, basın toplantısının ardından nişanlısı Faruk Salman ile birlikte uzun bir tatile çıkacak.

Son dakika: Deniz Seki tahliye oluyor

DENİZ SEKİ'NİN HİKAYESİ

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı. Bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirdi. Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istendi. Ayrıca davayı yöneten savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istedi.

Deniz Seki tahliye oluyor | Deniz Seki haberleri

"İÇİCİYİM" DEDİ

Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvuruldu. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadede Seki, “Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım” sözlerini sarf etti.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

47 yaşındaki popçu, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edildi. Ancak İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı’na gönderilen şarkıcı Seki hakkında yakalama kararı çıkardı. Yakalama kararının ardından ünlü şarkıcı izini kaybettirdi. 15 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki, 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...