Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanlar şokta! "Türkiye Gabriel'e yolu gösterdi"

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Almanlar şokta! "Türkiye Gabriel'e yolu gösterdi"

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye ziyareti Alman medyasında geniş yer buldu.

Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Ankara'ya yaptığı ziyaret ve mevkidaşı Mavlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Alman milletvekillerinin İncirlik'teki Alman askerlerini ziyaretine izin çıkmaması, Alman medyasında geniş yankı buldu. 

TÜRKİYE YOLU GÖSTERDİ

Focus dergisi Online sitesi, ziyareti, "Yasak devam ediyor", Son girişim de başarısız oldu", Türkiye Gabriel'e yolu gösterdi" başlıklarını kullanarak okuyucularına aktardı.
Spiegen Online sitesi ise "Gabriel çözüm bulamadı", İncirlikle alakalı anlaşma gözükmüyor. "Ankara ziyarete müsaade etmiyor", "Gabriel ise askerlerini çekilebileceği söyledi" başlığı ile haberi verdi.

Bild gazetesi, "Erdoğan ziyaret konusunda halen sert tutumunu devam ettiriyor" üst başlığı ile verdiği haberde, başlık olarak, "Alman askerleri İncirliği terk edecek" dedi. "Gabriel net bir tavırla Ankara'ya gitti ve Ankara'da onu dinleyen olmadı" şeklinde haberin yorumlayarak okuyucularına duyurdu.

KAÇINILMAZ OLDU

Die Welt gazetesi, ziyareti, "Anlaşma denemesi başarısız bitti", "İncirlik tartışmasında herhangi bir gelişme olmadı. Türkiye halen Alman vekillerin ziyaretine izin vermedi. Gabriel Alman askerlerinin yerinin değişeceğini söyledi" diye duyurdu.
Farkfurter Allgemeine gazetesi "Son anlaşma denemesi başarılı olamadı", "Dışişleri bakanı ziyareti tartışmayı sonlandıramadı. Almanların incirliği bırakması kaçınılmaz oldu" başlıklarını kullanarak ziyareti haberleştirdi.

BAŞARISIZ OLDU

n-tv haber sitesi haberi "Gabriel'in gezisi başarısız oldu. Türkiye halan ziyarete müsaade etmiyor. Gabriel Türkiye'nin fikir değiştirmesini başaramadı. Alman parlamenterler ziyaret edemeyecek. Tek çare İncirlikten çekilme şansı kaldı" diye gördü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...