Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergene’de fabrika yangını

Düzenleyen:
Ergene’de fabrika yangını

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’ın Ergene ilçesindeki bir yatak fabrikasında yangın meydana geldi. Yangında, fabrikanın tamamına yakını kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre olay Ergene ilçesinin Ulaş Mahallesi yakınlarında faaliyet gösteren bir yatak fabrikasında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü ve fabrikanın geneline yayıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çok sayıda araç ve personelle müdahale ettiği yangın sırasında fabrikada çalışan işçiler tahliye edildi. Yangın ve dumandan etkilenebilecek kişiler için sağlık ekipleri hazır bekletildi. Fabrika yangını itfaiye ekiplerinin 3 saate yakın uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ve jandarma ekipleri yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme ve soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...