THY, dünya birinciliğine koşuyor

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
THY, dünya birinciliğine koşuyor

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçildiğini hatırlatarak, "Seneye dünya birinciliğini de alırız" dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, nbsp;THY'nin, Skytrax'ın değerlendirmesine göre, "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" nbsp;seçildiğini hatırlatarak, "İnşallah çalışarak, seneye dünya birinciliğini de alırız" diye konuştu. nbsp;Kotil, havacılık sektörüne yönelik araştırmalarıyla tanınan Skytrax'ın nbsp;"Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" ödülünü THY'ye vermesi nedeniyle Atatürk nbsp;Havalimanı Ali Sürmen Toplantı Salonu'nda yapılan kutlama töreninde çalışanlarla buluştu. nbsp;Törende konuşan Kotil, Skytrax'ın yılda bir defaya mahsus olmak üzere nbsp;dünya çapında araştırmalar yaptığını hatırlattı. Kotil, araştırmada internet üzerinden 18 milyon yolcuya ulaşıldığınıbelirterek, "Orada da değişik kategorilerde değerlendirme yapılıyor. Biz birçok nbsp;kolda ya ikinci ya üçüncü olduk. Onları saymıyoruz artık. Ama son üç yıldır Güney Avrupa'nın en iyi havayoluyuyuz. Aynı zamanda Business Class ikramında dünyanın nbsp;en iyi havayoluyuyuz. Bu sonuçlar, THY'den daha iyi hizmet veren havayolu yok nbsp;anlamına da geliyor" diye konuştu.
Temel Kotil, şöyle devam etti: nbsp;"Turkish Ground Service (TGS) şirketinden bir arkadaşımız az evvel nbsp;'dünya birinciliğini istiyoruz' dedi. İnşallah çalışarak, seneye dünya nbsp;birinciliğini alırız. Bunlar çok önemli şeyler. Pazarlama adına bize iyi güç nbsp;veriyor ve yolcumuzun bizi tercihini sağlıyor. Avrupa birinciliği deyip de nbsp;geçmeyin çünkü burası, havacılıkta gözbebeği olan bir yerdir. Dünya yolcusunun nbsp;üçte biri, aşağı yukarı 1 milyar 100 bini Avrupa eksenlidir. Biz onların nbsp;beğenisini almış oluyoruz."
Toplantıda, tek tek söz alarak, ödülle ilgili düşüncelerini paylaşan nbsp;THY çalışanları konuşmaların ardından birlikte pasta kesti.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...