Ersun Yanal'dan ilk açıklama

- Güncelleme:
Ersun Yanal'dan ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Ersun Yanal, İstanbul'a geldi. Yanal, havaalanında açıklama yaptı.

Fenerbahçe ile anlaştı gözüyle bakılan Ersun Yanal İstanbul'a geldi. Yanal'ın, yöneticiler ile bir kez daha bir araya geleceği ve UEFA kararlarının ardından göreve başlayacağının resmen duyurulacağı öğrenildi. nbsp;Dalaman'dan geldiği İstanbul'da Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının görüntülediği Ersun Yanal, "Arkadaşlar şu an konuşulacak bir şey yok. Yeri ve zamanı geldiğinde hep beraber konuşacağız, hatta daha fazlasını konuşacağız" demekle yetindi. nbsp;
Basın mensuplarının ısrarlarına rağmen sır vermeyen Yanal, "Bugün resmi açıklama olur mu?" sorusuna ise "Bakın, daha fazlasını sonra konuşacağız, şimdi değil" sözünü tekrarladı. Ersun Yanal son olarak "Kulübe mi gidiyorsunuz? " sorusuna ise "Hayır" yanıtı verdi ve basın mensuplarına teşekkür ederek alandan ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...