Kadir Topbaş, 'Artık dozunu kaçırmayalım'

/ Kaynak: CHA
Kadir Topbaş, 'Artık dozunu kaçırmayalım'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'İstanbullular dozunu kaçırmasın' dedi

Turizmcilerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbullulardan ricam artık bu olayların dozunu kaçırmayalım. Birileri, olaylar aracılığıyla siyasi rant ve taraftar toplamak isteyebilir." dedi.
Kadir Topbaş, Sütlüce'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yatırım Hizmetleri Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi'nde turizm sektörü temsilcileri ile buluştu. Toplantının gündem maddesi Gezi Parkı olayları ve sonrasında meydana gelen maddi kayıplardı. Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Topbaş, "İstanbullulardan ricam artık bunun dozunu kaçırmayalım. Birileri, siyasi rant ve taraftar toplamak isteyebilir. Olayları devam ettirmek isteyebilirler. Bu eylemi halk hareketi haline getirmek istediler. Halk devreden çıkınca istedikleri hedefe ulaşamadılar. Milletimiz bu oyunları bozma anlayışına sahiptir. Milletimizin çok iyi gören bir yapısı vardır. Vatandaşımız gerekli cevabı sandıkta siyasilere veriyor." diye konuştu.
Taksim'de inşaatın yüzde 70'inin bittiğini belirten Topbaş meydanın şantiye görüntüsünün bir an önce ortadan kaldırmaya çalıştıklarını dile getirdi.


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...