Trabzonspor N'diaye ile anlaştı

Trabzonspor N'diaye ile anlaştı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Osmanlıspor’un Senegalli yıldızı ile el sıkıştı. Transferin resmileşmesi için kulüplerin kısa sürede masaya oturması bekleniyor

Trabzonspor, Osmanlıspor'un yıldız orta saha oyuncusu Badou N'Diaye ile anlaştı. Oyuncusunun Trabzonspor'a transferi konusunda istekli olması üzerine Osmanlıspor yetkilileri de bordo-mavili yönetimi son detayları görüşmeye çağırdı. Taraflar arasında yapılacak olan görüşmenin ardından bu transferin sonuçlandırılması bekleniyor. 26 yaşındaki N'Diaye, geçen sezon 42 maçta 7 gol ve 3 asistle oynadı.

TS CLUB'LAR PARA BASIYOR
Trabzonspor yönetimi, yeniden yapılandırdığı TS Club mağazaları için büyük bir hedef belirledi. Buna göre; 1 Haziran 2016- 31 Mayıs 2017 dönemlerinde 17 milyon TL olan ve 17.5 milyon TL olarak gerçekleşen TS Club gelir hedefinin, 1 Haziran 2017- 31 Mayıs 2018 tarihleri itibariyle 30 milyon TL olduğu ifade edildi. Stoklarda bekleyen ürünlerin ise yapılan kampanya ve çalışmalarla yüzde 27 oranında azaltıldığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...