TAV’dan Pakistan atağı

Düzenleyen:
TAV’dan Pakistan atağı

Ekonomi Haberleri

TAV Havalimanları, Pakistan’da bulunan havalimanlarının işletme ve geliştirme hakkı için, Pakistan Sivil Havacılık Otoritesi tarafından açılan ihaleye katılarak teklif verdi.

 TAV Havalimanları, Pakistan’da bulunan havalimanlarının işletme ve geliştirme hakkı için, Pakistan Sivil Havacılık Otoritesi tarafından açılan ihaleye katılarak teklif verdi. Şirketten konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Şirketimiz, Pakistan’da bulunan havalimanlarının işletme ve geliştirme hakkı için, yerel otorite Pakistan Sivil Havacılık Otoritesi tarafından işletim süresi 15 yıl + 15 yıl (opsiyonel) olarak düzenlenen ihaleye katılarak teklifini sunmuştur. İdarenin yapacağı teknik ve finansal değerlendirme süreci sonrasında kazanan tarafın açıklanması beklenmektedir.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...