Hesap tutmadı

Düzenleyen:
Hesap tutmadı

SPOR Haberleri

Dinamo Kiev en az 6,5 milyon avro istedi, Galatasaray ise 4,5 milyon avro önerdi. İyi haber ise Gomis’ten geldi: Hazırım

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Bir yandan Bruma’nın satışından dolayı Leipzig kulübünden gelecek sıcak parayı bekleyen sarı-kırmızılılar bir yandan da el sıkıştığı isimlerin kulüpleriyle pazarlıkları sürdürüyor. Son olarak Faslı oyuncu Belhanda’yı G.Saray’ı gelmeye ikna eden Sportif Direktör Cenk Ergün, kulübü Dinamo Kiev’in yöneticileriyle yaptığı görüşmeden ise istediği sonucu (şimdilik) alamadı. 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 4,5 milyon avroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılıların teklifini Ukraynalılar düşük buldu. Belhanda’yı 2013’te 8,5 milyon avroya transfer eden Kiev kulübü, yıldız isim için en az 6,5 milyon avro talep etti.
Ben hazırım
Younes Belhanda için yapılan görüşmede sevindirici gelişme yaşanmadı ama golcü Bafetimbi Gomis konusunda, G.Saraylılara müjde gelmek üzere. Swansea City ile geçtiğimiz günlerde 2,7 milyon avroya el sıkışan sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün, sosyal medyada taraftarın ‘geliyor musun’ sorularına temkinli cevaplar veren tecrübeli golcüden “Siz tam anlamıyla anlaştığınız an ben de uçağa binerim. Gelmeye hazırım” sözü aldı.  

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...