Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Duruş bonusu

Düzenleyen:
Duruş bonusu

SPOR Haberleri

Aykut Hoca ve yönetim transfer zirvesi gerçekleştirirken Başkan Yıldırım Ekici’ye süreçteki dik duruşu sebebiyle 1 milyon avro imza parası verecek

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de 2. Aykut Kocaman dönemi dün başladı. Henüz resmî imzalar atılmasa da Aykut Hoca, Başkan Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya’yla bir araya gelerek takımın son durumunu masaya yatırdı. Kocaman, kendi verdiği liste doğrultusunda yapılan transfer çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi alırken takımdan ayrılacak isimler ve yeni sezon planlamasının ana hatları da bu görüşmede de belirlendi. 27 Temmuz’da ilk resmî maçı oynayacaklarını vurgulayan Aykut Hoca, yönetimden transferlerin bir an önce bitirilmesini istedi.
Anlaşma 4 yıllık
Toplantının gerçekleştiği ilk dakikalarda Mehmet Ekici transferinin Fenerbahçe resmi sitesinden açıklanması ise adeta Aykut Hoca’ya “Merak etme sen” mesajı veriyordu. Devre arasında Fenerbahçe’yle anlaşan ancak Trabzonspor izin vermediği için Kadıköy’e gelemeyen Ekici, sözleşmesinin bitmesiyle soluğu İstanbul’da aldı ve dün LİV Hospital’da sağlık kontrolünden geçti. Resmî transfer sezonunun açılmasıyla imza atacak olan Ekici’nin sarı-lacivertlilerden yıllık 2,1 milyon avro alacağı belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın 4 sezonluk sözleşme yapacak Ekici’ye dik duruşu sebebiyle 1 milyon avro imza parası vereceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...