Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ibrahimovic'in yerine Morata!

Düzenleyen:
Ibrahimovic'in yerine Morata!

SPOR Haberleri

İngiliz basınına göre Manchester United transferde tüm dikkatini Alvaro Morata'ya çevirdi. Morata'nın peşinden koşan bir diğer kulüp ise Milan.

Manchester United, gelecek Ocak ayına kadar sahalara dönemeyecek Zlatan Ibrahimovic'in yerine forvet arayışında. 

Kırmızı Şeytanların listesinde Romelu Lukaku, Alvaro Morata ve Andrea Belotti bulunuyor.

İngiliz The Times gazetesi, Lukaku ve Belotti'nin bonservis bedellerinin 100 milyon euroya dayanması nedeniyle United yönetiminin önceliğini Morata transferine verdiğini ileri sürdü.

Gazeteye göre İngiliz ekibi, bu sezon Real Madrid'de genellikle yedek kulübesinde bekleyen Morata için İspanyol ekibine 60 milyon euro önerecek. Real Madrid yönetimi ise golcüsü için 70 milyon euro talep ediyor.

Morata'nın peşindeki bir diğer takım Milan. Çin sermayesinin eline geçen İtalyan ekibi, golcü oyuncuya yıllık 8 milyon euro önerdi. Milan'ın 70 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmeye çalıştığı belirtiliyor. 

Chelsea yönetimi ise Diego Costa'nın kararını bekliyor. Sezon sonunda eski kulübü Atletico Madrid'e dönmek istediğini yönetime ileten Costa, hedefine ulaşamadı. Zira Atletico'nun transfer yasağı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından onaylanmış durumda.

Chelsea'nin Costa'nın ayrılması halinde ilk hedefi Lukaku olacak gibi görünüyor. Ancak menajer Conte, Morata ile de yakından ilgileniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...