Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FIFA'dan Katar'a 2022 baskısı

Düzenleyen:
FIFA'dan Katar'a 2022 baskısı

SPOR Haberleri

Organize halde Katar'a karşı duran ülkelerden sonra FIFA da bir açıklama yaparak 2022 Dünya Kupası için ülkeyi tehdit etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin ardından harekete geçen Arap ülkeleri, Katar'a karşı yaptırım uygulama kararı aldı. Organize bir şekilde Katar'a karşı harekete geçen ülkelerin yanına FIFA da eklendi.

2022 DÜNYA KUPASI
FIFA, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası finalleriyle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Katar'da düzenlenecek FIFA 2022 Dünya Kupası'nın yerel organizasyon komitesiyle bir araya gelen FIFA toplantının içeriğinin, Katar'ın içinde bulunduğu 'politik sorunlar' değil, olağan görüşmelerden biri olduğunu belirtti.

Ancak Katar Dünya Kupası Organizasyon Komitesi ile Asya Futbol Konfederasyonu yorum yapmaktan kaçındı.

"TURNUVANIN OYNANMAMASI..."
FIFA konsey üyesi de olan Grindel, "Ancak bir şey çok açık. Futbol dünyası, terörü aktif olarak destekleyen ülkelerde büyük turnuvalar oynanmaması gerektiği konusunda hemfikir olmalı." diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...