Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook TV uygulamasına özel oyun bölümü geliyor

Facebook TV uygulamasına özel oyun bölümü geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook oyun eklentisi 10 Haziranda birçok platformda

Facebook TV uygulamasına Özel Oyun bölümü geliyor

Facebook yeni oyun videolarını her yerden izleyebileceğiniz, kolay ulaşılabilir özel oyun bölümünü eklediği güncellemeyi yayınlamaya hazırlanıyor. Şimdi oyun videoları oturma odalarınızdaki dev ekranlarda. Facebook TV uygulamasının özel bir oyun bölümü var. TV uygulamasında, Facebook’ta beğendiğiniz oyunları, geliştiricileri, e-Sport ekiplerini ve özellikleri gösteren bir oyun sekmesi ekleniyor.  Bir turnuva özetini veya yeni bir oyun tanıtımını kaçırmamak için, telefonunuzu elinize almanıza veya çalışma odasına gitmenize hiç gerek yok. Facebook’un TV uygulamasının eklentilerinden faydalanarak gayet rahat bir biçimde tv karşısında keyfinizi sürmeye devam edebilirsiniz. 

Facebook oyun 10 Haziranda birçok platformda

Facebook tv eklentisinin oyun bölümünün 10 Haziran’da Amazon’s Fire TV, Android TV, Apple TV ve Samsung Smart TV’lerde aktifleşeceğini söylüyor. Yani Facebook Tv’ye yalnızca sayılı günler kaldı. Bu deneyimi sizlere sunmak Facebook için de heyecanla beklediği bir adım.

Bu, muhtemelen oyun videolarını izlemek için ilk tercihiniz olmayabilir, ancak şunu bir düşünün: Bazı platformlarda (özellikle de Apple TV veya Smart TV ler gibi) oyun ağırlıklı videolar için mükemmel diyebileceğimiz seçimler sunulmuyor. Bu yüzden Facebook’un bu girişimi ilk kez bu deneyimi sunması açısından değerlendirilebilir bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bir çoğunuzun bildiği gibi Facebook üzerinde oyun tanıtımları en çok izlenen video içerikleri arasında yer alıyor, muhtemelen burdaki pasta Facebook'un iştahını kabertmış olacak ki TV uygulamasına bu yeniliği getirmeye karar vermiş. 10 Haziran’da ilk deneyimler ile ilgili bilgileri sizlere verinceye kadar video oyunları ile ilgili bilgiler bu yönde.

Kaynak : TeknoFormat

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...