Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobile giren yılanı böyle çıkardılar!

Düzenleyen:
Otomobile giren yılanı böyle çıkardılar!

YAŞAM Haberleri

Isparta'da otomobile girdikten sonra burada yaklaşık 80 kilometre yolculuk eden yılan, itfaiye eri tarafından çıkarıldıktan sonra kürekle itlaf edildi.

Gelendost'ta akaryakıt istasyonu işleten Doğan Tandoğan dün 32 KB 222 plakalı otomobiliyle iş için Isparta-Konya karayolu üzerindeki bir soğuk hava deposuna gitti. Tandoğan, aracını park ettiği sırada bir yılanın otomobilin altına doğru gittiğini gördü. Hayvanın uzaklaşmış olduğunu düşünerek önemsemeyen Tandoğan, işini hallettikten sonra Isparta merkeze hareket etti. Yaklaşık 80 kilometre gittikten sonra kent merkezi İstasyon Caddesi'ndeki evine gelen Doğan Tandoğan, otomobilini otoparka koyup eve çıktı. Bir süre sonra evine gelen komşuları otomobilinin ön camında yılan gördüklerini söyledi. Aşağı inen Tandoğan, hayvanı aracının sağ ön tekerine  dolanmış halde olduğunu fark etti. Otomobiliyle Isparta Belediyesi'ne bağlı itfaiye istasyonuna giden Tandoğan, durumu anlattı. İtfaiye personeli tarafından bir aparat yardımıyla çıkarılan yaklaşık 2 metrelik yılan kürekle itlaf edildi.
Otomobile giren yılanı böyle çıkardılar!
Doğan Tandoğan, şunları anlattı: "Yılan sağ ön tekerleğin iç kısmındaydı. Mahalle halkını korkutmamak için aracı çalıştırıp itfaiye önüne geldim. Görevliler özel aparatlarla yılanı olduğu yerden uzun uğraşlar sonucu çıkarıp etkisiz hale getirdi. O kadar uzun mesafede yılanın nasıl olup da düşmediğini anlamış değilim. Hala olayın şokundayım."
Otomobile giren yılanı böyle çıkardılar!
Araca giren yılanın çıkarılma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde uzun uğraş sonucu çıkarılan yılanın bir itfaiye eri tarafından kürekle öldürüldüğü yer aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...