Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan, Milli Takım kariyerini sonlandırdı

Düzenleyen:
Arda Turan, Milli Takım kariyerini sonlandırdı

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki ve sözlü saldırıda bulunan Arda Turan, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Arda Turan, Milli Takım kadrosundan çıkarılmasının ardından basın toplantısı düzenledi. 

İşte Arda Turan'ın açıklamaları;

Öncelikle yaşanan olaylar çok üzücü. Pişman mıyım değilim. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Hayatım boyunca bana söylenenleri ve yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Kosova maçında olmayacağoım. Hayatım boyunca iyi futbolcu olmak için uğraşmadım onurlu ve iyi adam olmak için uğraştım.
İmzaları değiştirilmiş başkasının imzalarıyla haberleri yaptıklarını biliyorum. Hangisini görürsem aynı tepkiyi ve siniri göstereceğim. 2002'den beri her kademesinde katkı veren ülkesini seven ve formaya aşık olan birisi olarak parayı düşünmeyerek, her türlü ilacı kullanarak, sahaya çıkmış bir oyuncu olarak fedakarlıklar yapmış birisi olarak konuşuyorum.

'ÜLKEMİ VE BAYRAĞIMI SEVİYORUM' 
Ülkemi çok seviyorum, bayrağımı çok seviyorum. Her seferinde isterseniz kenara çekileyim diyordum. Artık zamanının geldiğini düşünüyordum. Bugüne kadar çalıştığım herkese, arkadaşlarıma, aileme çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödemeye hazırım ve yine ödeyeceğim ve gereğini yapıyorum. Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum. Her zaman yaptığım gibi şerefimle ve onurumla...
İnşallah iyi futbolculuğumuzu değil de adamlığımı bırakırım. Her zaman tepkim aynı olacak, teşekkür ederim.

KAMPTAN GÖNDERİLMİŞTİ
Makedonya maçından sonra Üsküp'ten Trieste'ye hareket edildiği sırada uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye fiziksel saldırıda bulunan Arda Turan'ın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu ile yaptığı istişare, ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le kurulan temas sonrası kamptan gönderilmesine karar verildi. Demirören, toplantı sonrası Fatih Terim'le bir telefon konuşması yaptı ve milli futbolcunun kampta kalmasının sakıncalı olduğu görüşünde birleşildi. Arda Turan'ı kadro dışı bırakan Fatih Terim, bu kararın ardından Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Caner Erkin ile toplantı yaptı. 

NELER OLMUŞTU?
Milli Takım futbolcuları ile birlikte kafilede yer alan VIP yolcuları ve basın mensupları, uçağa binip bagajlarını üst dolaplara yerleştirdiği sırada Arda Turan, cam kenarında oturan gazeteci Bilal Meşe'nin yanına gelip, küfürler ederek saldırmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...