Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Avrupa Yakası'nın mimarı Gülse Birsel ekranlara geri dönüyor

Düzenleyen:
'Avrupa Yakası'nın mimarı Gülse Birsel ekranlara geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'dan sonra yeni bir sitcom yazan Gülse Birsel, efsane isimlerle de el sıkıştı.

'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' ile bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Gülse Birsel'den yeni bir sitcom geliyor.

KANAL D'DE YAYINLANACAK

Gülse Birsel'in kaleme aldığı yeni sit-com için efsane isimlerle el sıkıştığı ve yayınlayacak kanalın da büyük ihtimalle Kanal D olacağı belirtildi.Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, Gülse Birsel'le ilgili kulisi paylaştı ve ardından da ekledi: Yanılıyorsam birkaç güne ortaya çıkar zaten!

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

"Gülse Birsel'den bir sit-com beklentisi içinde olduğumuzu not düşmüştük. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi iki efsane işten sonra nadasa çekilen mizah kraliçesi tahtına dönüyor...

Kaleme almaya başladığı yeni sit-com dizisi için efsane isimlerle el sıkışan Gülse Birsel, belli ki çoktandır 'kalite mizah içeren' dizi açlığına son verecek.

Şimdilik ismi bilinmeyen, kanalı da neredeyse sır gibi saklanan işin yüksek ihtimalle Gülse Birsel'in son adresi Kanal D'de yayınlanacağını düşünüyorum. Yanılıyorsam birkaç güne ortaya çıkar zaten!"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...