Arda Turan'ın basın toplantısını basın mensupları terk etti

Düzenleyen:
Arda Turan'ın basın toplantısını basın mensupları terk etti

SPOR Haberleri

Gazeteci Bilal Meşe'yi döven Arda Turan, Milli Takımı bıraktığını açıkladı. Arda'nın toplantısına başladığı anda basın mensuplarının odayı terk etmesi dikkat çekti. Arda da kendisi sorup kendisi cevapladı.

A Milli Futbol Takımı'nın uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki ve sözlü saldırıda bulunan Arda Turan, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.Yaşananlar sonrası Arda Turan, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

"KUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Basın toplantısında konuşan Arda, "Pişman mıyım? Değilim. Kendimi kuş gibi hissediyorum. Hayatım boyunca yapılanları unutmadım. Hocamız ve TFF Başkanı'yla birlikte konuşup Kosova maçında olmama kararı aldık. Ben bu tür haberleri yapan herkese aynı tepkiyi yine vereceğim." dedi.Sözlerini sürdüren deneyimli futbolcu, "Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödedim. Milli Takım kariyerimi noktalıyorum. Milli takımın her kademesine hizmet etmiş, ülkesini seven, formaya aşık olan biri olarak konuşuyorum. İnşallah insanlara iyi futbolculuğumu değil de adamlığımı bırakırım." ifadelerini kullandı.

BASIN MENSUPLARI KATILMADI

Arda'nın basın toplantısına başladığı sırada basın mensuplarının oldukları yerden kalkarak odayı terk etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Arda da bu olaydan sonra kendisi soru sorup cevap verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...