Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Whatsapp'a 3 yeni özellik birden

Whatsapp'a 3 yeni özellik birden

TEKNOLOJİ Haberleri

180 ülkede 1 milyardan fazla kullanıcının cebinde olan WhatsApp'a gelen güncelleme ile mesajlaşma uygulamasın 5 yeni özellik birden geldi.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni güncellemesi ile yeniden gündemde.  WhatsApp'ın iPhone uygulaması için yayınlanan 2.17.30 sürüm güncellemesi kullanıcılara üç farklı yeni özellik sunuyor. Yeni güncellemeyle gelen ilk özellik medyalara renkli filtreler eklemek. Yeni bir fotoğraf çektiğinizde veya halihazırda telefonunuzda olan fotoğraf, video veya GIF'lerden birini seçerek 6 farklı filtreden birini bu içeriklere uygulayabileceksiniz. İkinci yenilik sayesinde aynı kullanıcıdan arka arkaya birkaç fotoğraf aldığınızda artık bu kareler bir albüm olarak gruplanıyor. Üçüncü ve belkide en işlevsel olan yeni cevaplama kısayolu. WhatsApp kullanıcıları, bundan sonra cevaplamak istediği mesajı sağa doğru kaydırarak hızlı bir şekilde cevaplayabilecek.

 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...