2 kadına tecavüze 2 tutuklama

2 kadına tecavüze 2 tutuklama

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, barda çalışan iki kadının evini pompalı tüfekle basarak tecavüz ettikleri iddia edilen 25 yaşındaki Yiğit U. ve 24 yaşındaki Şahin G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, barda çalışan iki kadının evini pompalı tüfekle basarak tecavüz ettikleri iddia edilen 25 yaşındaki Yiğit U. ve 24 yaşındaki Şahin G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. nbsp;Haydarcavuş Mahallesi'nde faaliyet gösteren barda garson olarak çalışan 60 yaşındaki A.E. ve 50 yaşındaki A.Ö.'yü takip eden Yiğit U. ve Şahin G. iddiaya göre, pompalı tüfekle kadınların evine baskın düzenledi. Evde silah zoruyla iki kadına fiili livatada bulunduğu iddia edilen iki şüpheli daha sonra kaçtı. nbsp;Kadınlar, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürülen kadınlara fiili livatada bulunulduğu belirlendi. nbsp;Kadınların ifadelerinden sonra soruşturmayı derinleştiren Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphelilerden Yiğit U.'yu Susurluk'un Esentepe Mahallesi'nde, Şahin G.'yi de Yenimahalle'deki konutunda gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi'ne konuldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...