Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple, yeni ürünlerini tanıttı

Düzenleyen:
Apple, yeni  ürünlerini tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, her yıl düzenlediği geliştiriciler konferansında yeni Mac ve tablet modellerinden iOS işletim sistemi ve uygulamalarına kadar birçok yeniliği tanıttı.

Ekonomi Servisi
Apple, her yıl düzenlediği geliştiriciler konferansında yeni Mac ve tablet modellerinden iOS işletim sistemi ve uygulamalarına kadar birçok yeniliği tanıttı. Etkinlikte Mac bilgisayar ve akıllı ev asistanı HomePod en dikkat çeken ürünler oldu. Bugüne kadarki en güçlü Mac olma özelliğini taşıyan Yeni iMac Pro, 27 inç Retina 5K ekranı, maksimum 18 çekirdekli Xeon işlemcisi ve 22 Teraflops’a kadar çıkan grafik işleme birimiyle öne çıkıyor. Siri desteği bulunan HomePod ise üzerinde yer alan 6 tane mikrofon ile odanın genişliğini hesaplayarak ses dağılımını ona göre ayarlıyor. 40 milyondan fazla müziğin bulunduğu Apple Music arşivinde arama yapabilen HomePod sesli komut ile mesaj gönderiyor, hava durumu hakkında bilgi veriyor, ışıkları   ve perdeleri açıp kapatabiliyor. iMac Pro ve HomePod’un aralık ayında ABD’de satışa sunulması bekleniyor. 
Apple, uygulama pazarı App Store’u da yeniden tasarladı. App Store’a eklenen ‘Bugün’ sekmesinde ilk özel gösterimler, yeni çıkanlar ve bütün zamanların en beğenilen uygulamaları yer alacak.

Mesajla para 

Apple son baharda kullanıma sunacağı iOS 11 ile birçok yeniliği kullanıcılarla buluşturacak. Kullanıcılar ‘Dosyalar’ ile uygulamalarını daha rahat bir şekilde yöneterek, Apple Pay üzerinden mesajla para gönderecek. iOS 11, sürüş sırasında ‘Rahatsız Etme’ özelliğiyle arabada olduğunuzu algılayarak ekranı karartıp bildirimleri sessize alıyor. 
 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...