Binali Yıldırım: Bu tiyatro tutmaz, cezası ağır olacak

Düzenleyen:
Binali Yıldırım: Bu tiyatro tutmaz, cezası ağır olacak

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, 27 ilde 132 FETÖ davasının devam ettiğini belirterek, “Duruşmalarda sanıklar adeta tiyatro sergiliyor. Sanki onların dünyadan haberi yokmuş, bu darbeyi başka bir ülkeden gelip yapmış gitmişler” dedi.

İsmail Sonsuz ANKARA
Grup toplantısında konuşan Yıldırım, zanlıların akıl hocalarından öğütler aldığını belirterek şunları kaydetti: 
“Hapistekilere cesaret vermek için rüyalar uyduruluyor. Duruşmalardaki ifadeler ve yalanlar nedeniyle şehit yakınları ve gazilerimiz üzülmesinler. Ne söylerse söylesinler, hangi ifadeyi değiştirirse değiştirsinler en ağır cezaları alacaklar, bundan kaçış yok. Darbeciler yurt dışında hak aramayı kafalarına koymuşlar. Oraya giderken, ‘biz ifademizi vermek istedik, buna mani olundu’ gibi bahanelerin arkasına sığınmalarını önlemek için biraz sabır istiyorum.
KIDEM TAZMİNATI: Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz. Buna kıdem tazminatı da dahil. Türkiye’nin, geleceği ve önündeki hedefleri yakalaması için mutlaka birçok alanda reform yapmaya ihtiyacı var. Reformlar, mevcudu geriye götürmek değil, mevcudu daha da ileriye taşımak içindir.”
BUYURSUN GİTSİNLER
 Yıldırım, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin Almanya’nın İncirlik Üssü’nden ayrılma kararını sorması üzerine, “Bizim aldığımız herhangi bir karar yok, nasıl isterlerse yapsınlar” diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...