Fikret Orman, Fenerbahçe'yi aramışlar bizi arayan olmadı

/ Kaynak: CHA
Fikret Orman, Fenerbahçe'yi aramışlar bizi arayan olmadı

SPOR Haberleri  / CHA

UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve ardından da geçtiğimiz hafta sonunda duruşmalı savunmasını yapan Beşiktaş'la ilgili karar hala gelmedi.

UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve ardından da geçtiğimiz hafta sonunda duruşmalı savunmasını yapan Beşiktaş'la ilgili karar hala gelmedi. nbsp;İsviçre'nin Nyon şehrinde UEFA'nın merkezinde yapılan duruşmalı savunmanın kararının bugün öğleden sonra açıklanacağı belirtilmişti. Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, UEFA heyetiyle yaptığı görüşmenin ardından kararın bugün öğleden sonra açıklanacağını belirtmişti. nbsp;Başkan Orman, bugün öğleye doğru mazbatasını almaya geldiği Akaretler'deki kulüp binasında saat 17.45'e kadar bekledi. Yönetici arkadaşları ve eski bazı yöneticilerin de gelip gittiği kulüp binasındaki UEFA'dan gelecek haberi bekleme süreci 17.45'te sona erdi.
"FENERBAHÇE'Yİ ARAMIŞLAR BİZİ ARAYAN SORAN YOK"
Başkan Fikret Orman, saat 17.55 sularında aşağıya inerek basın mensuplarına açıklama yaptı. Başkan Orman, UEFA yetkililerinin en geç öğleden sonra yazılı olarak açıklama yapacaklarını söylediklerini belirterek, şunları söyledi:
"UEFA heyeti bize bugün öğleden sonra haber vereceğini söylemişti. Şu ana kadar her hangi bir açıklama yok. Bize gelen bir karar yok. Öğleden sonraya kadar demişlerdi. Bize bir haber ya da alınan bir karar gelmedi. Fenerbahçe ile görüşmüşler, onlara salı (yarın) günü demişler, ama bizi arayan da olmadı, her hangi bir karar da gelmedi."
Başkan Orman, basın mensuplarına da takılarak, "İsterseniz sabaha kadar bekleyebilirsiniz." dedi.
Bu arada UEFA Disiplin Kurulu'nun kararını vererek raporunu UEFA Yönetimi'ne verdiği belirtildi. UEFA Yönetimi'nin ise kararı önümüzdeki saatlerde Türkiye Futbol Federasyonu'na bildireceği öğrenildi. Futbol Federasyonu'nun da Beşiktaş kulübüne ulaştıracağı iddia ediliyor
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...