Kartal parçaladı

Düzenleyen:
Kartal parçaladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sompo Japan gergin geçen serinin dördüncü maçında Anadolu Efes’i Abdi İpekçi’de 91-65’lik farklı skorla mağlup etti ve seriyi 3-1’e getirerek Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin finalinde Fenerbahçe’nin rakibi oldu

Beşiktaş Sompo Japan gergin geçen serinin dördüncü maçında Anadolu Efes’i Abdi İpekçi’de 91-65’lik farklı skorla mağlup etti ve seriyi 3-1’e getirerek Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin finalinde Fenerbahçe’nin rakibi oldu. En skorer oyuncusu Earl Clark’dan mahrum çıktığı karşılaşmada taraftarının da büyük desteğiyle maç boyunca yüksek yüzdeyle hücum eden Ufuk Sarıca’nın öğrencileri, ilk çeyreği 26-16, devreyi de 52-33’lük farklı skorla önde kapadı. Maçın kontrolünü ikinci yarıda da elinde tutan Kara Kartal, son bölüme de 70-42 önde girdi. Maçı 22 sayıyla tamamlayan Michael Roll ve pota altında 18 sayıyla oynayan Vladimir Stimac’ın etkili oyunuyla son çeyrekte farkı 82-59’luk skorla 37 sayıya kadar çıkartan ve rakibini adeta sahadan silen Beşiktaş, karşılaşmayı 91-65’lik galibiyetle tamamladı. Anadolu Efes’te lacivert-beyazlı takım ile son maçına çıkan Fransız oyun kurucu Thomas Heurtel’in 15 sayı, 5 asistlik performansı farklı yenilgiyi önlemek için yeterli olmadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...