Uçuruma yuvarlanan otobüste 19 kişi öldü

- Güncelleme:
Uçuruma yuvarlanan otobüste 19 kişi öldü

GÜNDEM Haberleri

Romanya'dan Karadağ'a turist götüren Romanya plakalı bir otobüs, Podgorica- Kolaşin karayolunda Moraça Nehri'ne yuvarlandı. 40 metrelik uçurumdan yuvarlanan otobüste bulunan 46 Rumen turistten 19'u öldü, 27'si ise yaralandı.

Romanya'dan Karadağ'a turist götüren Romanya plakalı bir otobüs, Podgorica- Kolaşin karayolunda Moraça Nehri'ne yuvarlandı. 40 metrelik uçurumdan yuvarlanan otobüste bulunan 46 Rumen turistten 19'u öldü, 27'si ise yaralandı. nbsp;Ölü ve yaralıları nehrin kanyonundan çıkarmak için olay yerine birçok polis ve ilkyardım görevlisi sevk edildi. Ölü ve yaralıların 40 metre derinlikten çıkarılması için Karadağ ordusundan askeri birliklerin de çalışmalara destek verdiği ve yaralılar Podgorica Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde bulunan polis, otobüsün uçurumdan yuvarlanma sebebini araştırıyor. Otobüsün aşırı hız nedeniyle kaza yaptığı olasılığı üzerinde duruluyor. Ölümler nedeniyle Karadağ hükümeti, Romanya hükümetine başsağlığı diledi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...