Kamyonetin kasası alev aldı

Düzenleyen:
Kamyonetin kasası alev aldı

YAŞAM Haberleri

Bahçelievler'de park halindeki karton yüklü bir kamyonetin kasasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, Kamyonette ise maddi hasar meydana geldi.

Olay Bahçelievler Mahallesi, Tunçdal Yüzaltı Sokak'ta saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre park halindeki karton yüklü kamyonetin kasası henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangın kısa sürede büyürken, çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan kamyonete müdahale ederek kısa sürede söndürürken, yangında kamyonetin kasasında maddi hasar meydana geldi.
YANGIN ANI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ
Yangın anı ise bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedildi. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde kamyonetin alev alev yandığı görülüyor. Yanan araçta inceleme yapan polis ekipleri olayın kundaklama şüphesi üzerinde duruyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...