Red Bull pilotlarından karavanlı mücadele

Düzenleyen:
Red Bull pilotlarından karavanlı mücadele

SPOR Haberleri

Red Bull Racing pilotları Daniel Ricciardo ve Max Verstappen, alışılmışın dışında bir rekabete girdiler. İki pilot, Aston Martin Vanquish’e bağladıkları iki karavan ile 9 Haziran’daki Avusturya Grand Prix’i öncesi Spielberg pistinde yarıştılar.

Daniel Ricciardo ve Max Verstappen, bugüne kadar F1 aracı dışında kullandıkları farklı araçlara bir yenisini daha ekledi. Red Bull Ring’e çıkan iki pilot, arabalarının arkasına bağladıkları kamp karavanı ile Red  Bull Ring pistini ilk sırada tamamlamaya çalıştı.

Aston Martin’e bağladıkları karavan ile zorlu anlar yaşayan iki pilot, bir o kadar da eğlenceli görüntülere sebep oldu. Karavanı tek parça olarak finiş çizgisine getiremeyen pilotlar, yapacakları kamp içinde sıkıntı içine girmiş oldular.

Avustralyalı pilot Daniel Ricciardo, “Piste çıktığımızda nasıl görüntüler ortaya çıkacağını bilmiyordum ama sonuç olarak oldukça eğlenceli anlar yaşadım. Ufak bir çocuğa çikolata vermek gibiydi, pistte eğlendiğimiz için daha fazlasını istedik. Karavanı kaybederken gülmekten ağlıyordum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...