HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Antalya'da feci kaza, 1 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: /
Antalya'da feci kaza, 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya, Kaza, Trafik Kazası, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

​Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Manavgat’ın Gündoğdu Mahallesi D400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil İbrahim Arslan (19) yönetimindeki 07 HDV 17 plakalı otomobil, Süleyman Avşar yönetimindeki 07 MPL 56 plakalı, 27 BBG 20 dorse plakalı tıra arkadan çarptıktan sonra tırın arka tekerine kadar girerek sıkıştı. 100 metre tırın arkasında sürüklenen otomobilin sürücüsü Halil İbrahim Arslan, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Otomobilde yolcu olarak bulunan Sevcan Güler ise araçtan çıkartılarak ambulansla önce Manavgat Özel Yaşam Hastanesine ardından da Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Hayatını kaybeden sürücünün kopan eli ise yaklaşık 100 metre uzakta bulundu. Halil İbrahim Asrlan’ın cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kazanın ardından aracın parçaları etrafa saçılırken karayolları ekipleri tarafından yolda temizlik çalışması yapıldı. Öte yandan, kazanın ardından olay yerinde yapılan incelemelerde otomobil içinde alkol şişeleri bulundu. Tır şoförü Süleyman Avşar da sorgulanmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...