Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katar'a yaptırım sonrası Tel Aviv'de sevinç çığlıkları

Düzenleyen:
Katar'a yaptırım sonrası Tel Aviv'de sevinç çığlıkları

DÜNYA Haberleri

Çok sayıda Arap ülkesi tarafından Katar'a koyulan ambargo için İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman'dan açıklama geldi. Liberman, Katar'a yönelik yaptırımların kendileri için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Libya'nın Tobruk hükümeti "terörizme destek verdiği" gerekçesiyle Katar'la ilişkilerini kesti. İsrail, Arap ülkelerinin Katar'la ilişkisini kesmesini mumnuniyetle karşıladı. 

"TERÖRE KARŞI İŞBİRLİĞİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT"

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizle ilgili "Terör korkusuyla Katar'la ilişkilerini kesen ülkeler, İsrail'e, Arap ülkeleriyle teröre karşı iş birliği yapmak için büyük fırsat sunuyor. Arap ülkeleri bile bu bölgedeki riskin İsrail değil, terörizm olduğunu anladı. Bu durum iş birliği için fırsat." ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ TOP ONLARIN SAHASINDA"

İsrail'in, Katar'la ilişkilerini kesen Arap ülkeleriyle iş birliğine açık olduğunu dile getiren Liberman, "Şimdi top onların (Arap ülkelerinin) sahasında" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...