Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lens'ten transfer açıklaması

Düzenleyen:
Lens'ten transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe'de kiralık olarak top koşturan Jeremain Lens, transferi ve Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Sunderland'de bulunan Jeremain Lens, Hollanda Milli Takımı kampında transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Hollandalı futbolcu, transferiyle ilgili yöneltilen "Sunderland, Beşiktaş ve Fenerbahçe... Hangisinde oynamak istersin?" sorusuna "Gerçekten Fenerbahçe'de oynamak isterim ancak bunun için önce kulüplerin anlaşması gerekir" cevabını verdi.

TRT Spor'da yer alan habere göreyse Lens Beşiktaş'ın ilgisine yönelik olarak "İlgilerini duydum, bekleyip ne olacağını görelim. Hiçbir kulüple konuşmadım, menajerime sormanız gerekiyor. Fenerbahçe'yle olan görüşmemde karşılılıklı olarak devam etmek istediğimizi belirttik. Şimdi mümkün olup olmadığını görmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Lens, geçen sezon sarı-lacivertli formayla 43 maçta forma giymiş ve 5 gol kaydetmişti. Tecrübeli kanat oyuncusu, 5 golün anında 21 de asist yapmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurulunda "Lens'le dün kulüpte konuştuk. Pazartesi menajerlerine teklifi göndereceğim. Onlar yüksek bir teklif yaptılar ama tahmin ediyorum ki bir yerde buluşuruz. Beşiktaş'a gidecekmiş, gidebilir. Biz o kompleksleri atlattık. Oradan oyuncu alacağız diye çalışmam." sözleriyle Hollandalı futbolcuyla ilgili durumu özetlemişti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da geçen hafta Lens Fenerbahçe'ye gitmeden önce de ilgilendiklerini "Lens, Kiev'e gitmeden evvel de ilgileniyorduk. Oraya gitti, orada da ilgilendik. Geçen sene de alacaktık. Devre arasında 'Çin'e gidebilirim' diye madde istemişti. Beşiktaş sıçrama tahtası değil. O yüzden olmadı. Bu sene bakacağız. Olabilir de, olmayabilir de. Çok ısrarcı değiliz. Kimi almadıysak hayırlı oldu, kimi aldıysak hayırlı oldu." ifadeleriyle duyurmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...