Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasağa rağmen Katar’a gidiyorlar

Düzenleyen:
Yasağa rağmen Katar’a gidiyorlar

DÜNYA Haberleri

Filipinler hükûmeti, Katar krizinin büyümesinden endişelendiğini açıkladıktan sonra vatandaşlarının bu ülkede çalışmasını geçici olarak yasakladığını duyurdu.

Filipinler hükûmeti, Katar krizinin büyümesinden endişelendiğini açıkladıktan sonra vatandaşlarının bu ülkede çalışmasını geçici olarak yasakladığını duyurdu. Filipinler Çalışma Bakanı Silvestre Bello, durum tam olarak değerlendirilinceye dek yasağın devam edeceğini belirterek “Ortada çok fazla söylenti var. Orada işlerin pek yolunda gitmediği söyleniyor” dedi. Buna rağmen Katar’da çalışmak isteyen binlerce Filipinli havaalanlarına akın etti. Katar’da çoğunluğu inşaat sektöründe ve tersanelerde olmak üzere 140 bine yakın Filipinli işçi bulunuyor. Ayrıca ev işçisi ve hizmetçi olarak çalışan çok sayıda Filipinli de var.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...